Päärynöiden tarina ei loppunut vielä tähän. Helsingin Sanomissa oli kesällä kuivakakkuohje, jota toimittaja osasi kehua niin hyvin, että oli pakko kokeilla. Vaikka kuivakakut eivät noin yleisesti suuresti sytytäkään. Tämä kakku osoittautuikin meheväksi ja varsin muuntautuvaksi eikä hukkaan jäänyt palaakaan.
Kakkua suositeltiin tarjoiltavan mansikkakastikkeen kera. Yksinkertainen mansikkakastike sopikin oikein hyvin kakun kumppaniksi ja kävisi varmaan muitakin kuivakakkuja piristämään. Seuraavana päivänä kakku maistui manteliliköörillä kostutettuna ja sitä seuraavana päivänä edellä mainittujen päärynöiden kanssa. Tätä kakkuohjetta voi siis hyvin suositella eteenpäin. Kuten myös kakun kumppaneita muidenkin kakkujen kaveriksi.
Mehevän kakun ohje:
Päärynöihin kävisi varmaan tämänsuuntainen ohje: http://www.ruokala.net/resepti/punaviinipaarynat-ja-jaateloa. Nestettä ei tarvitse niin paljoa, kun viipaloi päärynät.
Emma
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti