tiistai 26. helmikuuta 2013

Leipä salaatilla vai salaatti leivällä?

Oivaltamisen riemua syntyi kun piti nopeasti keksiä iltapalaa ennen sunnuntai-illan televisioviihteen ääreen siirtymistä. Paahdoin leivän, levitin päälle vihreää pestoa ja pari siivua juustoa. Vatsan murina antoi kuitenkin ymmärtää, että leipä kaipasin vielä vähän täytettä. Niinpä lusikoin päälle päivälliseltä jääneen salaatin, jossa oli kurkkua, tomaattia, paprikaa, vuohenjuustoa ja sitruunalla maustettua balsamikastiketta. Avot! Tähdeleipäsen maut stemmasivat sen verran hyvin yhteen, että ehdin syödä sen ennen kuin hoksasin ottaa kuvan.

Aina ei siis tarvitse syödä salaattia salaattina vaan yhdistelmiä voi tehdä monenlaisia.

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti