perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vegaaniset banaanisuklaakeksit

Jos banaaneja on jäänyt yli ja ne ovat ehtineet jo vähän pehmetä, tässä on herkullinen käyttötapa niille - banaanisuklaakeksit! 

Näiden kuuluu jäädä pehmeiksi paiston jälkeen. Jos haluat tehdä vegaanisia keksejä, tarkista että suklaassa ei ole maitoa.

2 banaania muussattuna

3 dl jauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
120 g sinistä Keijua sulatettuna
1 levy tummaa murskattua suklaata

- sekoita kulhossa kuivat aineet. 

- sekoita mukaan sula margariini, banaanimuussi sekä suklaarouhe. 
- tee isoja nokareita pellille

Paista 225 ° / 10 min.

-Saana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti