perjantai 15. maaliskuuta 2013

Nopea jatkosoppa

Minulle käy usein niin, että keitoista jää jäljelle paljon lientä. Eli keittoa on vielä jäljellä mutta liemessä uskentelee vain yksinäisiä perunoita, porkkanoita ja muita aineksia. Näin kävi jälleen tomaattisen broilerisoppani kanssa. Liemi oli hyvää, enkä olisi halunnut heittää sitä pois.

Oivalsin, että tästä saisi hyvän noodelikeiton. Niinpä keitin nuudelit ja sain ihan kelpo ruuan työpäivän jälkeen nopeasti. Tosin noodelia oli jäljellä olevaan liemeen nähden melko paljon, joten seuraavana päivänä en enää syönty keittoa vaan jotain noodelipadantapaista.

Noodelin sijaan nopean jatkosopan saa vaikkapa täysjyvämakaronista tai mistä vaan vastaavasta ruoka-aineesta.

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti