keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Punakaali-paniikki

Sunnuntain päivällispöydässä maiskuteltiin poronkäristystä ja ihanaa puikula-perunamuusia. Lisukkeeksi bongasin nopean punakaalisalaatin, jonka kirpakkuuden ajattelin sopivan mukavasti tuhdin poron oheen. Kivalta se maistuikin (tuon nopeuden kyllä poistaisin nimestä, ei sen valmistus kyllä kovin nopeaa ollut - myönnetään kyllä, että valmistajana oli mies, joka on minua huomattavasti huolellisempi kokki).

No, joka tapauksessa punakaalia popsittiin poron, muusin ja odotettujen päivällisvieraiden kanssa. Ahkerasta rouskutuksesta huolimatta raastetta jäi kuitenkin jääkaappiin melkoinen satsi, ja nyt uhkaa kyllästyminen.

Tuli siis tenkkapoo. Mitä kummaa tuosta lopusta salaatista oikein keksisi? Ensihätään löysin punakaali-makkara-pannun. Toki ohjeen raaka-ainelista näyttää vähän erilaiselta, mutta ainahan voi soveltaa :)

Olisko muita ideoita?

kyselee Katja

1 kommentti:

  1. Olin eilen oman paikkakunnan Älä ruoki hukkaa- tilaisuudessa. Tosi hyvä tietopaketti!

    VastaaPoista